Moet je een inkomende- of uitgaande server aanpassen? Hieronder leggen we uit hoe je dit in de meest gebruikte programma’s - Outlook en Thunderbird - kan doen. Ook hebben we de aanpassingen op een IPhone en op een Android smartphone opgenomen in de uitleg.

Joomla update

Dinsdag 14 juli 2020 is Joomla! versie 3.9.20 uitgebracht. Hiermee worden een aantal veiligheidsgerelateerde reparaties uitgevoerd en bugs opgelost.

Online inkomsten genereren

Je kan er op het moment niet omheen. Ons hele leven wordt beheerst door een microscopisch klein wezen; covid-19 oftewel Corona. Dit heeft grote invloed op hoe wij de komende periode zaken moeten doen. We leven in een 1,5 meter samenleving en moeten ons daar nu op aanpassen. Maar hoe kan je nou online inkomsten genereren? Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door een aantal dingen online aan te bieden. Ik hoop je in dit blog een idee te geven van de mogelijkheden.

Webshop starten - wat moet je weten

Je wilt een webshop starten, maar waar moet je dan allemaal rekening mee houden? In dit artikel lees je wat de (wettelijke) verplichtingen zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden.

Vol trots laat ik jullie weten dat we een nieuwe dienst hebben: Happy Hippo Websites. Met Happy Hippo Websites bieden wij een website aan voor een vast bedrag per maand.

Er is hard en lang aan gewerkt, maar Joomla! versie 3.9 is er. In deze update zitten een aantal mooie nieuwe functies, waaronder de integraties met de AVG/GDPR. 

Nieuw prijsmodel voor Google Maps API's

Vanaf 16 juli 2018 heeft Google een nieuw prijsbeleid ingesteld voor het zakelijke gebruik van Google Maps. 

Afbeeldingen op je website

Iedereen die zelf zijn website beheert krijgt ermee te maken: Afbeeldingen. Op zich niets spannends natuurlijk, maar als je afbeeldingen op je website gebruikt zijn er wel wat dingen waar je rekening mee moet houden.

Daarom Joomla!

Vaak krijg ik de vraag, tijdens een kennismakingsgesprek, waarom ik voor Joomla! kies. In dit artikel geef ik 8 redenen om voor Joomla! te kiezen.

De reclame zuil voor het Communicatiehuis is vernieuwd. Het nieuwe logo staat er mooi op, al zeg ik het zelf...

De AVG heeft impact heeft op de hele organisatie, niet alleen je website. Maar wij bouwen nu eenmaal websites, dus hierbij wat tips voor jouw site. In dit artikel lees je wat je in ieder geval moet doen om je website klaar te maken voor de AVG. 

Voorbeeld nep-factuur NL domein host

De afgelopen periode worden er weer veel nepfacturen rond gestuudr door NL Domein host.