Webshop starten - wat moet je weten

Je wilt een webshop starten, maar waar moet je dan allemaal rekening mee houden? In dit artikel lees je wat de (wettelijke) verplichtingen zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden.

Vol trots laat ik jullie weten dat we een nieuwe dienst hebben: Happy Hippo Websites. Met Happy Hippo Websites bieden wij een website aan voor een vast bedrag per maand.

Er is hard en lang aan gewerkt, maar Joomla! versie 3.9 is er. In deze update zitten een aantal mooie nieuwe functies, waaronder de integraties met de AVG/GDPR. 

Nieuw prijsmodel voor Google Maps API's

Vanaf 16 juli 2018 heeft Google een nieuw prijsbeleid ingesteld voor het zakelijke gebruik van Google Maps. 

Afbeeldingen op je website

Iedereen die zelf zijn website beheert krijgt ermee te maken: Afbeeldingen. Op zich niets spannends natuurlijk, maar als je afbeeldingen op je website gebruikt zijn er wel wat dingen waar je rekening mee moet houden.

Daarom Joomla!

Vaak krijg ik de vraag, tijdens een kennismakingsgesprek, waarom ik voor Joomla! kies. In dit artikel geef ik 8 redenen om voor Joomla! te kiezen.

De reclame zuil voor het Communicatiehuis is vernieuwd. Het nieuwe logo staat er mooi op, al zeg ik het zelf...

De AVG heeft impact heeft op de hele organisatie, niet alleen je website. Maar wij bouwen nu eenmaal websites, dus hierbij wat tips voor jouw site. In dit artikel lees je wat je in ieder geval moet doen om je website klaar te maken voor de AVG. 

Voorbeeld nep-factuur NL domein host

De afgelopen periode worden er weer veel nepfacturen rond gestuudr door NL Domein host. 

SSL Certificaat

Je ziet steeds vaker websites met een groen slotje voor de adres balk. Dat komt door een SSL certificaat. Het slotje geeft aan dat de website veilig is.

Een link maken naar een PDF of ander bestand

Het maken van een link naar een PDF of een ander bestand gaat ongeveer op dezelfde manier als het maken van een 'gewone' link naar een webpagina.

In deze handleiding lees je stap voor stap hoe je dit moet doen.

Maak zelf een e-mailadres aan

Wordt je website soor Walraven WebWerk gehost, en wil je zelf een e-mailadres aanmaken? In deze tutorial lees je hoe je dat doet.