Afbeeldingen optimaliseren voor online met Kraken

| Rachel Walraven

Wil jij je afbeeldingen optimaliseren voor het gebruik op internet. In deze tutorial vindt je een stappenplan. Vooral bij grote afbeeldingen kan via deze methode veel data bespaard worden, waardoor je website sneller laad.

Screenshot Kraken.io

Wil jij je afbeeldingen optimaliseren voor het gebruik op internet. In deze tutorial vindt je een stappenplan. Vooral bij grote afbeeldingen kan via deze methode veel data bespaard worden, waardoor je website sneller laad.

Wil jij je afbeeldingen optimaliseren voor het gebruik op internet. In deze tutorial vindt je een stappenplan. Vooral bij grote afbeeldingen kan via deze methode veel data bespaard worden, waardoor je website sneller laad..

Stap voor stap voor het optimaliseren van je afbeeldingen

Stap 1: Schaal de foto’s naar het juiste formaat en sla ze op met een passende naam.

Stap 2: Ga in de browser naar kraken.io en klik op de knop Try free web interface.

Afbeeldingen Optimaliseren met Kraken

Stap 3: Klik op het icoon met de blauwe pijl en selecteer de afbeeldingen die je wilt optimaliseren in de Windows Verkenner.

Afbeeldingen optimaliseren met Kraken

Stap 4: Scroll naar beneden om de bewerkte bestanden te zien.

Afbeeldingen optimaliseren met Kraken

Stap 5: Download de geoptimaliseerde bestanden door op het knopje Download File te klikken achter de naam van de afbeelding of door onderaan op de blauwe knop Download All Kraked Files te klikken om alle afbeeldingen in een zip bestand te downloaden.

Stap 6: Pak het zipbestand uit.