Website op abonnement basis

Maandelijkse betaling

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste website een website is die speciaal voor jou is gemaakt. Maar soms is dat niet snel genoeg of te kostbaar. Daarom bieden wij ook websites op abonnementsbasis.

Voordelen

Geen grote investering

Een website op basis van een abonnement houd in dat je maandelijks een bedrag betaald voor je website. Je hebt dus geen grote investering, maar betaald in overzichtelijk maandelijkse termijnen. 

Flexibel

Je kan je website makkelijk uitbreiden met extra functies en op een gegeven moment zelfs overstappen naar een ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt, zonder dat er een nieuwe website gebouwd moet worden.

Eigenaar

In tegenstelling tot andere aanbieders ben je, na je contractstermijn, volledig eigenaar van je website. Je kan hem zelfs mee nemen als je naar een andere partij wilt.

Nadelen

Templates

Je website wordt gebouwd op basis van een algemene template. Die passen we wel aan aan jouw huisstijl, maar hij is ontworpen om voor veel bedrijven geschikt te zijn. Hij past dus nooit perfect bij jou.

Terugkerende kosten

Je betaald maandelijk voor je website. Dat kan een voordeel, maar ook een nadeel zijn.

Hoe het werkt

Een website op abonnement werkt ongeveer hetzelfde als een mobiel abonnement. 

  1. Het basis pakket. Dit bestaat uit hosting, onderhoud en support
  2. Het website pakket. Dit bestaat uit de ontwikkelkosten voor de websites

Vervolgens kiese je voor een looptijd van 1 of 2 jaar. In die periode bestaan de maandelijkse kosten uit de kosten voor het basis pakket en de kosten oor de website (gedeeld door 12 of 24, afhankelijk van de looptijd). 

Na de looptijd vervallen de kosten voor de website ontwikkeling, ben je volledig eigenaar van je website en betaal je alleen nog de maandelijkse kosten voor het basispakket.

Basispakket

Het basispakket stel je zelf samen uit ons aanbod van onderhoudsabonnementen en hostingabonnementen.

Website ontwikkeling

Hiervoor maken we een offerte. Wat het ontwikkelen van jouw website kost hangt heel erg af van jouw wensen. Het startarief ligt rond de € 1.200,-.

Rekenvoorbeeld

Je wilt een website waarop je jouw diensten aan kan bieden. Deze bestaat uit een homepage, over ons pagina, 5 diesten en een contact pagina met contactformulier. Ook wil je een veel gestelde vragen rubriek om je vindbaarheid in Google te vergroten.

Je kiest voor het basis onderhouds- en hostingabonnement.

Website ontwikkeling   € 1.200 
Basis onderhoudsabonnement  € 240 
Basis hostingabonnement  € 84
Totaal per jaar € 1.524 
   
Bij 1 jarig contract € 127 p.m.
Bij 2 jarig contract € 77 p.m.