Website op abonnement basis

Maandelijkse betaling

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste website een website is die speciaal voor jou is gemaakt. Maar soms is dat niet snel genoeg of te kostbaar. Daarom bieden wij ook websites op abonnementsbasis.

Voordelen

Geen grote investering

Een website op basis van een abonnement houd in dat je maandelijks een bedrag betaald voor je website. Je hebt dus geen grote investering, maar betaald in overzichtelijk maandelijkse termijnen. 

Flexibel

Je kan je website makkelijk uitbreiden met extra functies en op een gegeven moment zelfs overstappen naar een ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt, zonder dat er een nieuwe website gebouwd moet worden.

Eigenaar

In tegenstelling tot andere aanbieders ben je, na je contractstermijn, volledig eigenaar van je website. Je kan hem zelfs mee nemen als je naar een andere partij wilt.

Nadelen

Templates

Je website wordt gebouwd op basis van een algemene template. Die passen we wel aan aan jouw huisstijl, maar hij is ontworpen om voor veel bedrijven geschikt te zijn. Hij past dus nooit perfect bij jou.

Terugkerende kosten

Je betaald maandelijk voor je website. Dat kan een voordeel, maar ook een nadeel zijn.

happy hippo logoHappy Hippo Websites

De websites die wij op deze manier aanbieden vallen onder ons label "Happy Hippo Websites". Op de website vindt je uitgebreide infromatie en voorbeelden van de templates.

Bezoek Happy Hippo Websites