Website op abonnement basis

Maandelijkse betaling

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste website een website is die speciaal voor jou is gemaakt. Maar soms is dat niet snel genoeg of te kostbaar. Daarom bieden wij ook websites op abonnementsbasis.

Voordelen

Geen grote investering

Een website op basis van een abonnement houdt in dat je maandelijks een bedrag betaald voor je website. Je hebt dus geen grote investering, maar betaald in overzichtelijk maandelijkse termijnen. 

Flexibel

Je kan je website makkelijk uitbreiden met extra functies en op een gegeven moment zelfs overstappen naar een ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt, zonder dat er een nieuwe website gebouwd moet worden.

Eigenaar

In tegenstelling tot andere aanbieders ben je, na je contractstermijn, volledig eigenaar van je website. Je kan hem zelfs meenemen als je naar een andere partij wilt.

Nadelen

Terugkerende kosten

Je betaalt maandelijks voor je website. Dat kan een voordeel, maar ook een nadeel zijn.

Hoe het werkt

Een website op abonnement werkt ongeveer hetzelfde als een mobiel abonnement. 

  1. Het basispakket. Dit bestaat uit hosting, onderhoud en support. Doorlopende diensten dus.
  2. Het websitepakket. Dit bestaat uit de ontwikkelkosten voor de websites. Eenmalige diensten.

Vervolgens kiese je voor een looptijd van 1 of 2 jaar. In die periode bestaan de maandelijkse kosten uit de kosten voor het basispakket en de kosten voor de website (gedeeld door 12 of 24, afhankelijk van de looptijd). 

Na de looptijd vervallen de kosten voor de websiteontwikkeling, ben je volledig eigenaar van je website en betaal je alleen nog de maandelijkse kosten voor het basispakket.

Basispakket

Het basispakket stel je zelf samen uit ons aanbod van onderhoudsabonnementen en hostingabonnementen.

Website ontwikkeling

Hiervoor maken we een offerte. Wat het ontwikkelen van jouw website kost hangt heel erg af van jouw wensen. Het startarief ligt rond de € 1.200,-.

Rekenvoorbeeld

Je wilt een website waarop je jouw diensten aan kan bieden. Deze bestaat uit een homepage, over ons pagina, 5 diesten en een contact pagina met contactformulier. Ook wil je een veel gestelde vragen rubriek om je vindbaarheid in Google te vergroten.

Je kiest voor het basis onderhouds- en hostingabonnement.

Website ontwikkeling   € 1.200 
Basis onderhoudsabonnement  € 240 
Basis hostingabonnement  € 84
Totaal per jaar € 1.524 
   
Bij 1 jarig contract € 127 p.m.
Bij 2 jarig contract € 77 p.m.

Interesse?

Heb je interesse in een website op basis van een abonnement of wil je meer weten? Neem dan contact mij mij op. We bespreken je wensen en mogelijkheden. Op basis daarvan krijg je een begroting met maantarief berekening. Geheel vrijblijvend uiteraard.