Nieuwsbrieven versturen met La Posta

Laat je bedrijf groeien met een periodieke digitale nieuwsbrief via een externe, Nederlandse dienst.

Nieuwsbrieven voor meer klanten

Naast social media zijn nieuwsbrieven een goede manier om onder de aandacht van jouw (potentiële) klanten te komen en te blijven. Het voordeel van een nieuwsbrief is dat deze bij de klant bezorgd wordt op het moment dat jij kiest. Je hoeft dus niet te wachten tot de klant bedenkt dat hij op jouw website gaat kijken of je nog een leuk aanbod hebt.

Er zijn verschillende tools om nieuwsbrieven te versturen. Wij werken met LaPosta. Laagdrempelig, overzichtelijk, en gebruiksvriendelijk met een gratis versie tot 2000 abonnees en 12.000 mailtjes per maand.

Wij kunnen je helpen met een aantal dingen

Inrichten van jouw account bij LaPosta

Wij maken het account voor je aan en stellen alles goed voor je in. Als je wilt kunnen wij meerdere mensen toegang geven zodat je samen aan de nieuwsbrieven kan werken.

Aanmaken van een verzendlijst

Voor je een nieuwsbrief kan verzenden moet je een lijst hebben met adressen. Wij richten de lijst goed in, zodat je de juiste informatie verzameld van je abonnees. Als je al een adressenbestand hebt opgebouwd kunnen wij die ook voor je importeren. Daarnaast zorgen we dat de formulieren voor aan- en afmelden en de mailtjes die verzonden worden als iemand zich aan- of afmeld er netjes uitzien en passen bij jouw huisstijl.

Een template maken

Een goede nieuwsbrief valt of staat met de presentatie. Wij maken een (of meer) templates die aansluiten bij je bedrijf en die je steeds opnieuw kan gebruiken. Zo is de nieuwsbrief herkenbaar. 

Binnen de template zijn gebieden waar je zelf je teksten, afbeeldingen, filmpjes en andere content kan plaatsen. Ook is het mogelijk de nieuwsbrief te personaliseren.

Het opmaken en verzenden van een mailing

Eenmalige verzending

Wij kunnen een éénmalige mailing verzorgen. Wij zorgen dan voor de opmaakt. Eventueel het aanpassen van de template voor het optimaal over brengen van de boodschap. Ook vullen we de nieuwsbrief en zorgen dat deze naar de juiste lijst, of segement van de lijst wordt verzonden.

Periodieke verzending

Wil je dat wij het periodiek verzenden van nieuwsbrieven verzorgen dan is dat ook mogelijk. In overleg vullen wij de nieuwsbrief met nieuwsberichten of blogberichten van je site of lever jij de content voor de nieuwsbrief aan.

Wij geven een seintje als het tijd is voor nieuwe content. Vervolgens maken we de nieuwsbrief op en sturen een test. Is alles goed dan plannen we de verzending voor de gewenste dag en tijd.

Als je dat wilt kunnen we na de verzending ook een raportage sturen over hoe de nieuwsbrief het 'heeft gedaan'. 

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak!