Workshop Bullet Journal

Heb je behoefte aan meer structuur en overzicht  in je werk of privé? Wil je rust in je hoofd? Misschien heb je al diverse (digitale) tools geprobeerd, maar niets werkte echt lekker. Dan is de workshop Bullet Journal iets voor jou!

Een Bullet Journal is een systeem om alle informatie die je binnenkrijgt op te slaan en te verwerken. Het is een agenda, takenlijstje, geheugensteuntje en meer.

In het kort

 • Datum: donderdag 20 februari
 • Locatie: Visserlaan 9 in Duiven
 • Kleinschalige opzet. Maximaal 8 deelnemers

Direct aanmelden

Wat is Bullet Journal?

Het Bullet Journal is een manier om het verleden vast te leggen, het heden te organiseren en de toekomst te plannen. En dat alles met behulp van een simpel notitieboekje en een pen. Het Bullet Journal is heel eenvoudig en past zich aan aan wat jij nodig hebt. Het is super flexibel en daardoor heel krachtig.

Het systeem van het Bullet Journal is bedacht door Ryder Carrol, een product designer uit New York. Door zijn ADHD had hij moeite een systeem te vinden die hem de hielp zijn zaakjes op orde te houden én dat flexibel genoeg was om zijn manier van denken aan te kunnen. Dit werd het Bullet Journal.

Wat gaan we doen tijdens de workshop Bullet Journal?

In deze workshop leer je:

 • De basis van het Bullet Journal
 • Uit welke onderdelen het bestaat
 • Hoe die onderdelen samenwerken
 • Hoe het jou helpt georganiseerd te blijven

We zetten samen een Bullet Journal op, zodat je er de volgende dag meteen mee aan de slag kan.

Wat krijg je

Je krijgt van ons altijd een geruit schrift en een potlood om aantekeningen te maken en de eeste opzet te oefenen. Uiteraard is er koffie, thee, water en wat lekkers.

Als extratje kan je ook een Starterspakket bestellen. Zo kom je meteen goed beslagen ten ijs. Houd er wel rekening mee dat je de bestelling minimaal 1 week voor aanvang van de workshop doet, anders zijn je spullen er niet optijd.

In het starterspakket zitten:

 • een speciaal notitieboekje (Leuchtturm1917 met paginanummering en puntjes ipv ruitjes en een index)
 • een heerlijk (zwart) schrijvende gelpen

starterspakket bullet journal smallStarterspakket Bullet Journal - Leuchtturm1917 & gelpen

De kleur van het boekje kan je zelf kiezen. Het kan zijn dat een kleur (tijdelijk) is uitverkocht. In dat geval neem ik even contact met je op om een andere kleur te kiezen. 

Leuchtturm1917 kleuren sm

Bekijk de kleuren

Ervaringen

Waar & wanneer

Datum:
Donderdag 20 februari van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur

Locatie:
Spoorzicht, Visserlaan 9, 6921 WZ Duiven

Dagelijks takenlijstje

Kosten

 • Deelname aan de workshop Bullet Journal zonder het Starterspakket
  Kosten € 24,79 p.p. exclusief 21% BTW / 29,99 p.p inclusief 21% BTW
 • Deelname aan de workshop Bullet Journal inclusief het Starterspakket Bullet Journal
  Kosten € 49,58 p.p. exclusief 21% BTW / € 49,99 p.p. inclusief 21% BTW

Aanmelden voor de workshop Bullet Journal

Aanmelden kan via het aanmeldformulier (zie button). Vergeet niet aan te geven welke kleur boekje je wilt (als je voor het Startpakket kiest)! Je ontvangt van mij een bevestiging van je aanmelding en vervolgens de factuur voor in je administratie. 

Aanmelden Workshop Bullet Journal

 

Wil je met meer personen komen?  Dat kan! Vul per persoon het aanmeldformulier in of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de namen en e-mailadressen van de personen die willen komen, eventueel de kleuren van de notitieboekjes én het factuuradres. 

Bullet Journal Collectie

Workshop op locatie

Wil je op het werk een workshop Bullet Journal organiseren voor jouw klanten of collega's, of bij jou thuis voor vrienden/vriendinnen? Dat kan! Ik kom graag bij je langs. Voor een workshop op locatie gelden aangepaste tarieven. Wil je meer weten, stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in. 

Op de hoogte blijven?

Zit er nu nog geen datum bij dat je kan, maar wil je wel op de hoogte blijven van de komende workshops? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Je kan zelf kiezen of je alleen wilt weten wanneer de volgende workshops zijn of dat je ook tips & tricks wilt ontvangen. Natuurlijk kan je je op ieder gewenst moment weer uitschrijven.

Maandoverzicht Bullet Journal