Stapeltje papieren met het sjabloon

Het schrijven van een goede tekst voor op je website is niet makkelijk. Sterker nog het is een vak apart. Maar omdat niet iedereen budget heeft voor een goede tekstschrijver hebben wij het je iets makkelijk gemaak met dit sjabloon.

Moet je een inkomende- of uitgaande server aanpassen? Hieronder leggen we uit hoe je dit in de meest gebruikte programma’s - Outlook en Thunderbird - kan doen. Ook hebben we de aanpassingen op een IPhone en op een Android smartphone opgenomen in de uitleg.

Een link maken naar een PDF of ander bestand

Het maken van een link naar een PDF of een ander bestand gaat ongeveer op dezelfde manier als het maken van een 'gewone' link naar een webpagina.

In deze handleiding lees je stap voor stap hoe je dit moet doen.

Maak zelf een e-mailadres aan

Wordt je website soor Walraven WebWerk gehost, en wil je zelf een e-mailadres aanmaken? In deze tutorial lees je hoe je dat doet.

Download handleiding

Voor onze klanten hebben wij een eigen Joomla handleiding geschreven. Het is een algemene handleiding over hoe Joomla! werkt met de JCE editor. Er wordt uitgelegd hoe je artikelen kan plaatsen, hoe je plaatjes en links toevoegd en hoe je een menu-item kan toevoegen.

Screenshots van Joomla 2.5 en Joomla 3

Om zelf te cotroleren welke Joomla versie gebruikt wordt voor jouw website, hebben wij een handige handleiding gemaakt. 

Google api

Bijgewerk op 14 mei 2019 - Om een Google maps kaartje op je website te laten zien heb je een Google API nodig. In deze handleiding vertellen we hoe je het aanvragen van een Google API zelf kunt doen.

Screenshot Kraken.io

Wil jij je afbeeldingen optimaliseren voor het gebruik op internet. In deze tutorial vindt je een stappenplan. Vooral bij grote afbeeldingen kan via deze methode veel data bespaard worden, waardoor je website sneller laad.