Op deze pagina vind je een overzicht van onze tarieven. Nu kunnen we niet voor alle diensten een prijs noemen, maar daar waar het kan hebben we dat gedaan.

Webdesign

Het antwoord op "Wat kost een website" is net zo moeilijk te geven als op de vraag "Wat kost een auto". Dat is helemaal afhankelijk van wat je wil. Wel kan ik een globale inidcatie geven.

Over het algemeen kost het ontwikkelen van een website rond de € 1.200,-.

Een heel eenvoudige site zal wat goedkoper zijn, een site met heel veel functies en mogelijkheden (bijvoorbeeld een webshop) is duurder.

Wij hanteren een uurtarief van € 75,-

Onderhoud

Een onderhoudscontract kost v.a. € 19,95 per maand.

Ondersteuning

We bieden 3 ondersteuningsabonnementen:

  • Basis abonnement voor 4 uur per jaar kost € 22,- per maand
  • Pro abonnement voor 8 uur per jaar kost € 40,- per maand
  • Premium abonnemet voor een onbeperkt aantal uren per jaar kost € 150,- per maand

Losse onderhoudsuren kosten € 75,-

Hosting

Een basishosting pakket inclusief een .nl domeinnaam kost € 72,- per jaar

SSL certificaten

SSL Certificaat van Let's Encrpt kost € 25,- voor het installeren en instellen van jouw site op HTTPS. Het certificaat zelf is gratis.

Comodo basis certificaat kost € 60,- per jaar inclusief de jaarlijkse installatie. Het instellen van van jouw site op HTTPS kost éénmalig € 25,-.

Comodo Organisation certificaat (met bedrijfsverificatie) kost € 90,- per jaar inclusief jaarlijkse installatie. Het instellen van van jouw site op HTTPS kost éénmalig € 25,-.

Comodo Green certificaat (met zichtbare bedrijfsverificatie in de adresbalk) kost € 210,- per jaar inlcusief jaarlijkse installatie. Het instellen van van jouw site op HTTPS kost éénmalig € 25,-.

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW